Подай сигнал
| 06/20/2024

БАОВК взе участие в бизнес семинар в Пекин

В периода 16-29 май 2024г. в гр. Пекин, Китай се проведе семинар „Управление на бизнес асоциации за азиатски, африкански и европейски страни“.

По  покана от „Българска търговско-промишлена палата“ (БТПП), организиран от Академия за международни бизнес служители (AIBO), Икономическият съвместен комитет на китайските търговски фондови предприятия (EJCCCSE), Министерство на търговията-НР Китай и след направена селекция от китайска страна, сдружение БАОВК взе участие, като излъчи представител Ива Владова - изпълнителен директор на асоциацията.

Целта на събитието бе чрез организиране на представители на длъжностни лица от развиващите се страни,  провеждане на различни обмени и дискусии с китайски местни власти и предприятия. Предоставени бяха възможности и платформи за сътрудничество по отношение на култура, икономически технологии, търговски и инвестиционни връзки, както и подобряване на взаимната комуникация и разбирателство, насърчаване и задълбочаване на съвместната колаборация, като важна роля за това е насърчаването на изграждането на „Един пояс, един път“ - китайска глобална стратегия за развитие, включваща инфраструктурно развитие и инвестиции в около 70 страни и международни организации.

За повече информация: https://bccci.net/bg/blog/2024/05/23/16-ти-май-в-пекин/

Свързани публикации

crossmenu